REGJISTRIMI I FLAMURIT TË TURQISË PËR ANIKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-turkey

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË TURQISË PËR ANIKA

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Turqisë

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Turqisë

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Turqisë

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Turqisë

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Turqisë?

rc-turkey
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Turqi me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi rekreativ është i vlefshëm për 1 vit, varkat tregtare për 3 vjet. Ne ofrojmë rinovime të lehta

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin turk.

Qasja në ujërat turke

Qasja në ujërat turke

Shijoni brigjet e shumta, marinat dhe portet e bukura përgjatë brigjeve turke të Mesdheut dhe Egjeut

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Përfitimet tatimore

Përfitimet tatimore

Turqia ofron një sistem pranimi të përkohshëm pa taksa për anijet e huaja që janë të regjistruara jashtë Turqisë

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Licenca turke për pika

Ne mund të organizojmë licencën tuaj të pranimit

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Turqi të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Turqi dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura aty pranë.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Turqisë

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Faturën origjinale të shitjes ose certifikatën e ndërtuesit
 • Dëshmia e pronësisë së varkës
 • Certifikata e kombësisë së pronarit të anijes
 • Pasaporta ose kartë identiteti e pronarit të varkës
 • Prokura, nëse dikush tjetër po aplikon në emër të pronarit
 • Deklaratë doganore (nëse anija është e importuar)
 • Regjistri i tranzitit turk (nëse anija është me flamur të huaj)
 • Numri TPI (Inventari i Portit Turk).
 • Certifikata e konformitetit CE ose dokument ekuivalent (për varkat e ndërtuara pas 16 qershorit 1998)
 • Numri i taksave (për shtetasit turq ose të huaj me leje qëndrimi në Turqi)

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Turqi

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijeve në Turqi?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin turk?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin në Turqi?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë regjistrimi në Turqi?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim në Turqi?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe me marrjen e licencës së MMSI?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?

Merrni një ofertë pa detyrime për Turqia Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner